PR

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Sascha Raijer, Lex Mulder en Anne Uiterwijk en samen buigen wij ons over het PR en Communicatie beleid van de HVOR. Met ingang van 1 januari 2017 komt de ledenadministratie ook onder onze verantwoordelijkheid. Het versturen van een ledenmail om hen op een interessante bijeenkomst te attenderen, is o.i. een onderdeel van ons PR beleid.

Wat doen wij?

Wij willen een beeld krijgen van wat onze leden interesseert, waarom onze leden lid zijn geworden van de HVOR. Wat ze van ons verwachten, waar ze in zijn geïnteresseerd. Wij willen graag onze werkgroepen en hun werkzaamheden onder de aandacht van onze leden brengen omdat wij vermoeden dat de meeste leden nauwelijks weten wat we allemaal doen. Wij willen graag meer reclame maken voor onze bijeenkomsten, niet alleen in Rhenen maar ook in Elst en Achterberg. Wij willen de HVOR meer en duidelijker onder de aandacht van Rhenen en Omstreken brengen. Doel: meer leden. Jongere leden. Actieve leden. Communicatie met leden. En communicatie met onze collega’s in Veenendaal en Wageningen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen die makkelijk een gesprek aanknopen, die een commerciële inslag hebben, die graag het ledenbestand willen beheren en pro-actief willen benaderen. Mensen die ideeën hebben hoe leden en niet-leden te benaderen en te informeren, te enthousiasmeren over al onze werkgroepen. En misschien een nieuwe activiteit willen gaan ontplooien binnen het cultuurhistorisch kader van onze vereniging.

Bellen, mailen, website ‘voeden’, Facebook beheren – is dit iets voor u? Neem contact met ons op via werkgroeppr@oudrhenen.nl of bel Anne op 0317-618356.