PR

 

Wie zijn wij?

Op dit moment (oktober 2019) bestaat de werkgroep PR & Communicatie uit 1 persoon, Anne Uiterwijk. Het PR en Communicatie beleid van de HVOR en de specifieke werkzaamheden zijn nog niet op schrift gezet maar dat is een kwestie van tijd. Facebook wordt op dit moment beheerd door Henry Kobus. Het versturen van een ledenmail om HVOR leden op een interessante bijeenkomst te attenderen, is bijvoorbeeld een onderdeel van het PR beleid. Het zorgen voor content op de website (webmaster is Arjan Verhagen) is ook een onderdeel. Met ingang van 1 januari 2017 is de ledenadministratie eveneens onder de verantwoordelijkheid van Pr & Communicatie gekomen. De bedoeling is echter dat deze twee functies binnen afzienbare tijd aparte verantwoordelijkheden zullen worden.

Wat doen wij?

Het doel is om een beeld krijgen van wat onze leden interesseert, waarom onze leden lid zijn geworden van de HVOR. Wat ze van ons verwachten, waar ze in zijn geïnteresseerd. Wij willen graag onze werkgroepen en hun werkzaamheden onder de aandacht van onze leden brengen omdat wij vermoeden dat de meeste leden nauwelijks weten wat we allemaal doen. Wij willen graag meer reclame maken voor onze bijeenkomsten, niet alleen in Rhenen maar ook in Elst en Achterberg. Wij willen de HVOR meer en duidelijker onder de aandacht van Rhenen en Omstreken brengen. Doel: meer leden, jongere leden, actieve leden. Communicatie met leden. En communicatie met onze collega’s in Veenendaal en Wageningen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen die makkelijk een gesprek aanknopen, die een commerciële inslag hebben, die graag het ledenbestand willen beheren en pro-actief willen benaderen. Mensen die ideeën hebben hoe leden en niet-leden te benaderen en te informeren, te enthousiasmeren over al onze werkgroepen. En misschien een nieuwe activiteit willen gaan ontplooien binnen het cultuurhistorisch kader van onze vereniging. Zie vacature: Vacature PR en Communicatie juni 19.

Bellen, mailen, website ‘voeden’ – is dit iets voor u, voor jou? Neem contact met ons op via werkgroeppr@oudrhenen.nl of bel Anne op 0317 -618 356 voor het maken van een informatieve afspraak. Uitgangspunt: plezier beleven aan de werkzaamheden binnen de HVOR die uw, die jouw belangstelling hebben.