Vrijwilligersvacature PR & Communicatie

Wij zijn op zoek naar iemand die er plezier in heeft om te werken aan PR & Communicatie: ledenwerving, leden tevreden houden, brainstormen over PR en dit verder vorm te geven. De samenwerking met andere instanties binnen de gemeente vormt een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Wij zijn op zoek naar, bijvoorbeeld, een ‘marketeer’ met een passie voor schrijven én sociale media, iemand die makkelijk contact legt. Hij of zij heeft, gezien zijn/haar werkervaring of hobby, ideeën over PR en Communicatie en wil deze graag met ons delen en verder uitbouwen.

Werkzaamheden:

1) Ons leden-computerprogramma heeft nog veel onontdekte mogelijkheden. We zoeken iemand die dat wil gaan uitpluizen. Je werkt hierbij samen met de verantwoordelijke voor de ledenadministratie.
2) Sponsoren zoeken. Op termijn willen we het aantal sponsoren van ‘Oud Rhenen’ uitbreiden. We zoeken iemand die met ons de markt wil bewerken.
3) Updaten en restylen van de Nieuwsbrief. Dit is er tot nu toe niet van gekomen. We zoeken hiervoor een ‘sparringpartner’, het liefst met ervaring in de retail en ‘t mkb.
4) Ondernemen van actie wanneer er te lang niets is gewijzigd of is aangepast op de website. Je werkt hierbij samen met de webmaster.

De werkzaamheden gaan per maand ongeveer een dag tijd kosten, al zal dat over verschillende momenten worden verspreid.

Wilt u of wil jij dit gaan doen? Neem dan contact met Anne Uiterwijk op via info@oudrhenen.nl. of bel haar 06 – 1022 5796.

Tot ziens!

Zie ook: Vacature PR & Communicatie Vacature PR en Communicatie maart 2021